Griekenland 2014

Laatste overnachting

greece 2014 (751)Vanaf de scheepslift rijden we naar de Moezel. Dit doen we gedeeltelijk binnendoor en in Duitsland via de snelweg. We overnachten bij Weingut Zellerhof in Mehring voor 6 euro per nacht. Hier zijn we al eens eerder geweest maar toen was het een stuk rustiger dan nu. Er zijn nog 4 plaatsen vrij als wij aankomen, gelukkig nog een plekje op de tweede rij, zodat we uitzicht hebben op de moezel. ´s Avonds eten we een hapje bij de weingut, helaas duurt dit erg lang, maar dat komt omdat Duitsland aan het voetballen is.

De volgende dag rijden we vroeg weg. We gaan naar Borgloon naar het stroopmuseum om mijn voorraad suikervrije kersenstroop weer aan te vullen. Daarna gaan we naar Neerpelt, eigenlijk hadden we hier willen blijven overnachten, maar we zijn er erg vroeg en het weer is niet al te best. We zijn 150km van huis, we rijden door! Rond 4 uur rijden we de straat weer binnen en zijn we 38 nachten van huis geweest. We hebben iets meer dan 5100 km gereden, waarvan 1989 km in Griekenland. Aan overnachtingskosten waren we 28,60 euro kwijt.

greece 2014 (752)We hebben een heerlijke vakantie gehad en de herinneringen zijn goed, we hebben de souvenirs en de foto´s om regelmatig aan de vakantie terug te denken.